Unghiile toamnei

Mă tot întrebam ce nuanţe de unghii sunt în tendinţe toamna aceasta, deoarece am tot aflat ce şi cum trebuie să purtăm în materie de haine. Toamna aceasta predomină texturile care dau strălucire şi unicitate. Pe lângă textură, culorile se împart în trei direcţii principale: nuanţe nude, nuanţe de roşu şi nuanţe închise.

Minx-urile (foliile) sunt cele mai practice trenduri ale acestui sezon, iar cele mai căutate sunt foliile metalice. Cu încredere se pot purta motivele tomnatice şi cele geometrice, dar şi dantela care este, fără îndoială, foarte feminină.

Manichiura Velvet este o alegere cu clasă, iar textura şi culorile bine alese o fac extraodinară şi foarte sofisticată. Catifeaua a fost întotdeauna asociata cu rafinamentul absolut.

Manichiura French a fost reinventată, sezonul acesta purtându-se dungi duble (Double French Manicure), aplicarea de folii metalice pe varfuri sau un French rafinat cu tul, dantelă sau plasă.

 

Manichiura caviar este un alt trend foarte putenic al toamnei. Practic, unghiile tale par scufundate în icre de peşte tip caviar.

Nuanţe:
Nude
Giles şi Ralph Lauren propun tonurile nude pentru acestă toamnă. Bejurile şi lacurile sunt o alegere perfectă, mai ales a persoanelor mai puţin îndrazneţe.

Roşu
În cazurile acesta se poate vorbi de o paletă destul de mare de opţiuni. De la roşul-portocaliu, până la roşul-cărămiziu, roşul-mahon şi cel ruginiu, orice aţi alege se încadrează perfect în tendinţe.

Închise
Aici e vorba de nuanţe metalizate de albastru, nuanţe de maro, violet, verde-milităresc, gri sau chiar negru. Nuanţele închise reprezintă trendul cheie al sezonului.
 Aşadar, tot ce vă rămâne de făcut este să sunaţi la salon, să vă faceţi o programare la manichiură şi să încercaţi modelul dorit, oricum toamna e destul de lungă. De abia aştept să merg şi eu la manichiura, până atunci mă voi gândi ce vreau, deşi gândurile mi se îndreaptă spre zona nude-maro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s