Some news

Dupa o saptamana extrem de lunga si obositoare la scoala am apucat sa ajung in fata laptopului ca sa mai scriu ceva pe blog(nu am putut sa intru de pe laptopul meu, iar acestuia nu ii dau de cap ca sa gasesc diacriticele). A fost o saptamana plina, in Sibiu o multime de evenimente s-au petrecut, iar notele au inceput sa apara.

  

Joi seara am fost la Media Music Awards care s-a tinut in Piata Mare. Timp de mai bine de trei ore artisti romani au (in)cantat si au fost premiati pentru diferite categorii. Printre artistii prenzenti se numara: Antonia, Corina, Andra, Loredana, Vunk, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Don Baxter, Mike Diamondz, Grasu XXL, Puya si multi altii.

Deoarece tot este vremea balurilor si in aceasta perioada se numara bobocii in licee, bobocii Lazarului se pregatesc intens de petrecerea lor de bun venit. Acestia vor reprezenta personaje pline de farmec din minunata lume a deseelor animate. Cu totii asteptam cu sufletul la gura spectacolul care ne readuce in lumea copilariei. Balul Bobocilor „Gheorghe Lazar” 2012  va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar continuarea in Zen Garden Longue! Informatii suplimentare aici!

Reclame

3 gânduri despre „Some news

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s