Goana după timp

A trecut atâta vreme, prea multă chiar de când nu am mai gândit negru pe alb. Ne grăbim într-o lume care de miliarde de ani timpul a rămas acelaşi. Spunem că nu avem timp din ce în ce mai des. NU putem să facem faţă nici problemelor personale sau să ne bucuram de ceea ce ne încântă cel mai mult pe lumea asta din cauza timpului. acest timp care ne blochează într.o fugă continuă în jurul cozii. Când a fost ultima dată când ai fost cu-adevărat lipsit de griji – atât conştient, cât şi inconştient? Când a fost ultima dată când te-ai distrat atât de bine şi să nu fi limitat? De multe ori limita o vedem ca pe un blocaj, o pedeapsă, dar cu adevărat e timpul. Am vrea atât de mult să stam cu persoanele iubite, dar ce le spunem e un simpul, scurt şi sec: NU am timp!. Trebuie să fie scurt, nu? Nu avem timp să dăm explicţiile necesare. Goana asta după timp ne face să pierdem lucrurile esenţiale, răbdarea care s-a născut odată cu noi, dar care scade odată cu timpul.

Dar nu asta e important; important e că nu avem timp. Facem totul în fugă şi orice sunet în plus e de prisos. Vrem să atingem fericirea cu buzele, dar nasul ne blocheză, iar timpul ne limitează. Ochii ne obosesc doar privind în jur. Lumea alergă după dragoste şi reduceri.   Deci asta ar însemna dragoste=reduceri; mă simt Încuiată la aceste sinonime. Credeam ca dragostea e ceva scump, de nepreţuit. Vrem să savurăm cafeaua de dimineaţă când plecăm pe nepregătite de la prima oră. Mimăm gustul plăcerii la fel ca în reclame, dar în mod normal simţim mai mult gustul apei amestecat cu zaţul rămas de ieri; apă de ploaie.

Ne prefacem că facem curat în cameră, dar de fapt e doar o amăgire a simpului fapt că nu  avem chef de făcut teme şi învăţat. Ne certăm cu părinţii doar pentru că suntem dezorganizaţi şi nu avem timp  să vorbim cu ei.

Ne place să simţim afecţiune, dar e bine şi să oferim. Vrem să iubim şi să fim iubiţi. Ne plac sărutarile furate după miezul nopţii, după care fugim acasă şi ne punem repede la culcare minţindu-ne că nu s-a întâmplat nimic. Dimineaţa ne loveşte uşor şi totul se derulează uşor in minte. Spunem că nu avem speranţe şi că timpul va rezolva totul…

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s